[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: Re: Icons overlay does not work for svn:needs-lock property (1.6.99)

From: Yannick Peyrotau <peyrotau.yannick_at_gmail.com>
Date: Mon, 21 Nov 2011 02:51:16 -0800 (PST)

> Am 21.11.2011 10:47, schrieb Yannick Peyrotau:
> >> Am 18.11.2011 14:53, schrieb Yannick Peyrotau:
> >>>
> >>> I have the same problem just after the upgrade from the version
> >>> 1.6.x.
> >>>
> >>> I have the version 1.7.1 on Win 7 x64.
> >>
> >> Do you also have a question?
> >
> > This look like bug.
> >
> > So I try to report it. I can explain more, but what I see is a green
> > icon instead of grey, and also green when I take the lock on this
> > file.
>
> Have you read the FAQ entry on overlays? Did you check the Overlay
> handler setting? Why do you think this is a bug?
>

Yes I have check the settings, and all is check (as default value).
Before the migration it worked fine, and just after, it is not.

Seems to be a regression.

I have make any changes, just the migration of the new version of tortoise, and the migration of the folder.

Regards,
Yannick

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2883246

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2011-11-21 11:51:21 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.