[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: 1.6.15 Release - Icons no longer updating

From: Bob Archer <Bob.Archer_at_amsi.com>
Date: Fri, 1 Apr 2011 11:28:32 -0400

> On Fri, Apr 1, 2011 at 03:52, Michael Geisinger
> <Sidewinder_GER_at_hotmail.com> wrote:
> > Hi,
> >
> > Am 01.04.2011 04:54, schrieb Dale McCoy:
> >> The fact that it doesn't suggests rather strongly to me that it
> >> actually can't (simply) detect the situation. If you think
> otherwise,
> >> I expect a patch would be accepted.
> >
> > IIRC the situation only appears when you *upgrade* from a version
> older
> > than *1.6.10*. That should in principal be quite easily
> detectable
> > (given my very limited knowledge of MS Installer).
>
> I had it happen on a brand-new install.
>
> If it truly should be "easy", it's all open source - submit a
> patch.

The installer could be authored so it only upgraded from 1.6.11 and anything below that it tells you to uninstall the previous version first. That would probably resolve this. Windows installer upgrades are a bit tricky. If you didn't do the right thing on a previously released installer there is no way to fix it with a subsequent release. Basically, telling the user to uninstall the prev version first is the best way to do.

I'm not sure what TSVN uses to build their installs but I could try to patch it to do the above if anyone is interested. But, it does seem like a small issue and less and less likely to hit people as versions march on.

BOb

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2716094

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2011-04-01 17:28:39 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.