[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Cannot launch repository browser from Merge dialogue

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: Wed, 09 Jun 2010 22:20:54 +0200

On 09.06.2010 13:13, Campbell Morrison wrote:
> I’ve recently upgraded my PC to Windows 7 64 bit. I find that I cannot
> launch the repository browser from the Merge dialogue (second step in
> the Merge dialogue process, where you are asked to give a URL to merge
> from and there’s a little … button to the right). I can launch the
> Repository Browser OK from the right click menu options, but not from
> the Merge dialogue. When I click on the … button nothing happens.
>
> Note that I’m also missing the menu options when I try and right drag a
> folder – see a separate thread opened a few hours ago.
>
> I have both the 32 bit and 64 bit versions of Build 19260 installed.
>
> Any ideas?

Try adding a space at the end of the url, then remove it again.
Sometimes the text in the combo box isn't picked up without modifying it
first.

Stefan

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2618941
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2010-06-09 22:21:17 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.