[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: Cannot launch repository browser from Merge dialogue

From: Campbell Morrison <mail_at_campbellmorrison.co.uk>
Date: Wed, 9 Jun 2010 21:47:12 +0100

Thanks. Yes, that solves the problem. (Or at least it was already solved because I'd typed a URL in by hand and now I can launch the browser.)

Campbell

-----Original Message-----
From: Stefan Küng [mailto:tortoisesvn_at_gmail.com]
Sent: 09 June 2010 21:21
To: users_at_tortoisesvn.tigris.org
Subject: Re: Cannot launch repository browser from Merge dialogue

On 09.06.2010 13:13, Campbell Morrison wrote:
> I’ve recently upgraded my PC to Windows 7 64 bit. I find that I cannot
> launch the repository browser from the Merge dialogue (second step in
> the Merge dialogue process, where you are asked to give a URL to merge
> from and there’s a little … button to the right). I can launch the
> Repository Browser OK from the right click menu options, but not from
> the Merge dialogue. When I click on the … button nothing happens.
>
> Note that I’m also missing the menu options when I try and right drag a
> folder – see a separate thread opened a few hours ago.
>
> I have both the 32 bit and 64 bit versions of Build 19260 installed.
>
> Any ideas?

Try adding a space at the end of the url, then remove it again.
Sometimes the text in the combo box isn't picked up without modifying it
first.

Stefan

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2618949

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2010-06-09 22:47:31 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.