[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Homebrew SVN 1.11 not working

From: Branko Čibej <brane_at_apache.org>
Date: Wed, 16 Jan 2019 20:10:08 +0100

On 16.01.2019 15:39, Mark Phippard wrote:
> I am trying to update my Homebrew and it looks like it wants to move
> me from SVN 1.10 to 1.11 but it is failing.  I do not recall even
> asking it to install the Ruby bindings but perhaps I did once. I
> thought I just had --with-java since I do need JavaHL.  Any ideas?
>
> ==> make swig-rb EXTRA_SWIG_LDFLAGS=-L/usr/lib
> Last 15 lines from /Users/xxxx/Library/Logs/Homebrew/subversion/14.make:
> 2019-01-16 09:36:12 -0500
>
> make
> swig-rb
> EXTRA_SWIG_LDFLAGS=-L/usr/lib
>
> /bin/sh
> "/private/tmp/subversion-20190116-34242-xgy0wo/subversion-1.11.1/libtool"
> --tag=CC --silent --mode=compile none  -I/usr/local/opt/sqlite/include
> -I/usr/local/opt/readline/include -I/usr/local/opt/gettext/include
> -I/usr/local/opt/openssl/include -F/usr/local/Frameworks -isysroot
> /Library/Developer/CommandLineTools/SDKs/MacOSX10.14.sdk  -DDARWIN
> -DSIGPROCMASK_SETS_THREAD_MASK -DDARWIN_10
>  -I/private/tmp/subversion-20190116-34242-xgy0wo/subversion-1.11.1/subversion/bindings/swig/ruby/libsvn_swig_ruby
> -prefer-pic -c -o subversion/bindings/swig/ruby/svn_client.lo
> subversion/bindings/swig/ruby/svn_client.c
> /private/tmp/subversion-20190116-34242-xgy0wo/subversion-1.11.1/libtool:
> line 1760: none: command not found
> make: *** [subversion/bindings/swig/ruby/svn_client.lo] Error 1
>
>
> I do not need these so ideas could include telling me how to
> reconfigure my install so that it does not try to build these.  I only
> need the SVN command line and JavaHL.  Do not care about any other
> language bindings.

https://github.com/Homebrew/homebrew-core/pull/33530
Received on 2019-01-16 20:10:17 CET

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.