[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Homebrew SVN 1.11 not working

From: Mark Phippard <markphip_at_gmail.com>
Date: Wed, 16 Jan 2019 09:39:12 -0500

I am trying to update my Homebrew and it looks like it wants to move me
from SVN 1.10 to 1.11 but it is failing. I do not recall even asking it to
install the Ruby bindings but perhaps I did once. I thought I just had
--with-java since I do need JavaHL. Any ideas?

==> make swig-rb EXTRA_SWIG_LDFLAGS=-L/usr/lib
Last 15 lines from /Users/xxxx/Library/Logs/Homebrew/subversion/14.make:
2019-01-16 09:36:12 -0500

make
swig-rb
EXTRA_SWIG_LDFLAGS=-L/usr/lib

/bin/sh
"/private/tmp/subversion-20190116-34242-xgy0wo/subversion-1.11.1/libtool"
--tag=CC --silent --mode=compile none -I/usr/local/opt/sqlite/include
-I/usr/local/opt/readline/include -I/usr/local/opt/gettext/include
-I/usr/local/opt/openssl/include -F/usr/local/Frameworks -isysroot
/Library/Developer/CommandLineTools/SDKs/MacOSX10.14.sdk -DDARWIN
-DSIGPROCMASK_SETS_THREAD_MASK -DDARWIN_10
 -I/private/tmp/subversion-20190116-34242-xgy0wo/subversion-1.11.1/subversion/bindings/swig/ruby/libsvn_swig_ruby
-prefer-pic -c -o subversion/bindings/swig/ruby/svn_client.lo
subversion/bindings/swig/ruby/svn_client.c
/private/tmp/subversion-20190116-34242-xgy0wo/subversion-1.11.1/libtool:
line 1760: none: command not found
make: *** [subversion/bindings/swig/ruby/svn_client.lo] Error 1

I do not need these so ideas could include telling me how to reconfigure my
install so that it does not try to build these. I only need the SVN
command line and JavaHL. Do not care about any other language bindings.

-- 
Thanks
Mark Phippard
http://markphip.blogspot.com/
Received on 2019-01-16 15:39:38 CET

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.