[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Problems With Apache?

From: Andy Levy <andy.levy_at_gmail.com>
Date: 2007-05-30 18:27:07 CEST

On 5/30/07, Brad Oleson <oleson@igist.com> wrote:
>
>
>
>
> I'll preface this with I'm a new user.
>
>
>
> I've just installed Subversion 1.4 for use with NetBeans 5.5, Apache version
> is 2.2. After all the installs (Apache runs fine to start) I edit the
> httpd.conf file as suggested to make it work for Subversion. When I try to
> restart Apache it won't restart. Subversion seems to work fine on the
> server (Windows 2003) but without Apache I can't check-out the version to my
> other network machine, nor can my development team outside the network
> (using http). I definitely need some help finalizing this install, please!

Did you download the Apache 2.0.x version of Subversion, or the
version for Apache 2.2.4?

I can't get to the download page at the moment to give you the exact
URL, but when you're on the listing of files for Windows (there's a 91
at the end of the URL), click "Windows" in the directory tree to the
left of the file listing, then select the Apache 2.2.x directory. It's
a little non-intuitive to find - took me quite a while to find that
location.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Wed May 30 18:28:04 2007

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.

This site is subject to the Apache Privacy Policy and the Apache Public Forum Archive Policy.