[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: sub-script not run from hooks/post-commit

From: Res Pons <pons32_at_hotmail.com>
Date: 2005-12-10 00:41:49 CET

Yes, you or sysAdmin must 1st turn on mail and then allow mail or sendmail
to have sudoer access.

----Original Message Follows----
From: Steve Kelem <skelem@elementcxi.com>
To: users@subversion.tigris.org
Subject: sub-script not run from hooks/post-commit
Date: Fri, 09 Dec 2005 12:23:34 -0800
MIME-Version: 1.0
Received: from tigris.org ([64.125.133.100]) by bay0-mc8-f9.bay0.hotmail.com
with Microsoft SMTPSVC(6.0.3790.211); Fri, 9 Dec 2005 14:31:58 -0800
Received: (qmail 15274 invoked by uid 5000); 9 Dec 2005 22:31:31 -0000
Received: (qmail 12149 invoked from network); 9 Dec 2005 20:23:37 -0000
X-Message-Info: JGTYoYF78jHyiEiiayLCTFK/zfke/plmZE9t/AMbK5k=
Mailing-List: contact users-help@subversion.tigris.org; run by ezmlm
Precedence: bulk
X-No-Archive: yes
list-help: <mailto:users-help@subversion.tigris.org>
list-unsubscribe: <mailto:users-unsubscribe@subversion.tigris.org>
list-post: <mailto:users@subversion.tigris.org>
Delivered-To: mailing list users@subversion.tigris.org
Delivered-To: moderator for users@subversion.tigris.org
User-Agent: Mozilla Thunderbird 1.0.7 (Windows/20050923)
X-Accept-Language: en-us, en
Return-Path: users-return-42286-pons32=hotmail.com@subversion.tigris.org
X-OriginalArrivalTime: 09 Dec 2005 22:31:58.0703 (UTC)
FILETIME=[5DECC7F0:01C5FD10]

I'm running subversion 1.2.3 on SuSE linux.

I have a post-commit script in the hooks directory that calls a sub-script
to send a message when ...

I can run the script by hand. I can run it in /bin/sh with env -
./post-commit repos rev ...
I put log entries in the file before and after the perl system call to the
sub-script.
As root or as "svn", the logs are correct and mail gets sent.

As part of a real commit, the log is correct up to the point where the perl
system call is invoked. At that point, the logs stop and mail does not get
sent. All commands and file names are given with the complete path.

Is there some setting I need to make?

Does anyone have any suggestions on how to debug this?

Thanks,
Steve

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org

_________________________________________________________________
Donít just search. Find. Check out the new MSN Search!
http://search.msn.click-url.com/go/onm00200636ave/direct/01/

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Sat Dec 10 00:43:43 2005

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.