[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Overlay Icons not showing in a VMware shared folder

From: franc walter <francwalter_at_gmx.net>
Date: Fri, 8 Jul 2016 05:58:07 -0700 (PDT)

Hallo

I have a Windows 10 virtual machine in VMware Workstation Pro 12.1.1 where I have shared a folder from the host machine.
One host is with Windows 8.1, another host is Mac OS 10.11 where there is the same issue.
The shared folder contains a working copy of a repo and on the Windows VM guest I have the actual TortoiseSVN 1.9.4 installed.
But no Overlay Icons are shown!
I checked all "Drive Types" Checkboxes in the Overlay Icon Settings with no change.
The overlay icons are present if I create a working copy in the vm locally, so the problem is obviously the Drive type (shared vm-folder).

I posted this already here:

http://stackoverflow.com/questions/38201972/tortoisesvn-no-overlay-icons-in-a-vm-with-windows-10-on-a-shared-mac-folder/38242768#38242768

but got no answer, so I think now this is TortoiseSVN related and very special.

Is this a bug in TortoiseSVN? Or in VMware?

Thank's
frank

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=3177895

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2016-07-08 14:58:16 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.