[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: High CPU usage with v1.8

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: Wed, 11 Jun 2014 15:06:30 +0200

On 10.06.2014 13:06, David Balažic wrote:
> Hi!
>
> I just upgraded from v1.7.x to v1.8.7 64 bit on Windows 7 Pro.
>
> I noticed that getting the logs (for the "Show Log" dialog) uses 100% of
> a CPU core while loading the logs over network.
>
> The repository is on a https server.
>
> I am 99% sure this was not happening with v1.7.
>
> I doublechecked with v1.7.13 on another PC (Windows XP 32 bit, single
> core CPU) and there is almost no CPU usage while loading the logs.
>
> A similar thing happens with a JavaHL based client (Eclipse/subclipse)
> on the same PC (the first one).
>
> Is this some common issue wit the 1.8 branch of SVN clients?

I'm not sure, but I've seen this with upgraded working copies. A fresh
checkout solved the issue for me.

Stefan

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest interface to (Sub)version control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=3083106
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2014-06-11 15:06:25 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.