[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Repo-Browser treis to Login with https connection

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: Fri, 13 Dec 2013 18:04:46 +0100

On 12.12.2013 16:00, Paul Hoefakker wrote:
> Hello Simon, hello Stefan,
>
> I mean: it only occurs in directories which contain only linked repositories (externals). In our case: We use for our software 6 Repositories. (one for Data, one for the Programs, one for the database objects etc.) To handle this we created a top directory which hasn't got entries in it. The directory only got in the SVN Properties the declaration of externals which point to directories of the different repositories.
> So if you check out the top directory you get subdirectories which are pointing direct to entries in the different repositories.
>
> Now the case we need a solution for:
> Starting the Repo-browser on the Top-directory (with only externals in the properties) causes a popup window which asks for Authentication:
> <https://.....:443> Subversion Repository
> Requests username and a password.......
>
> Our repository-server is a internal server which hasn't got a web (http/https) interface (security)
>
> By canceling this window causes the popup of the same window and showing of his subdirectories (the externals). Only by closing the Repo-browser window and afterwards closing the popup authentication this endless loop stops (but also the windows explorer task).
>
> If I do not start the repo-browser but enter the top directory and start the Repo-browser on one of the subdirectories which are created with the externals, the Repo-browser works fine (without authentication).
>
> Also the setting of the option given by Stefan Küng doesn't work.
>
>
> I hope you can reproduce this case now.

Sorry, but I've set up a test environment like this, and I don't get any
authentication popups, i.e. it works fine for me here.

Please check that *all* the svn:externals properties point to
repositories that you have read access to. Maybe you got an external set
up that doesn't exist anymore or is otherwise malformed?

Also, what's the layout in the repository exactly? Is the 'top folder'
in the same repository? At what url?

Stefan

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest interface to (Sub)version control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=3070230
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2013-12-13 18:04:28 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.