[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Branching Problem 1.7.10

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: Wed, 28 Nov 2012 07:56:55 +0100

On Wed, Nov 28, 2012 at 7:54 AM, Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com> wrote:
> On Wed, Nov 28, 2012 at 2:05 AM, Phil Huhn <PhilHuhn_at_yahoo.com> wrote:
>> Hi:
>>
>> Thanks Raja & Stefan.
>>
>> Per my visual, I have a / as the first character and still it failed.
>>
>> I too have been using 1.6 and recently upgraded at work and home. I thought I would write a talk on TortoiseSVN. I was planning on giving the talk in 8 days to http://www.computersociety.org/, but I am afraid it is not going to happen.
>>
>
> what's your repository root url and what is your working copy rooted
> at (path and url) ?

Phil: you're situation looks like a problem that's been solved with issue #405:
http://code.google.com/p/tortoisesvn/issues/detail?id=405

-- 
       ___
  oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
 (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
   \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
   /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=3031664
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2012-11-28 07:57:21 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.