[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Don't have buttons in Subversion library on Win 7

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: Fri, 02 Nov 2012 15:57:20 +0100

On 02.11.2012 15:50, Martin Bakardjiev wrote:
> Hello.
>
> I just installed and I have the Subversion library in Windows Explorer.
>
> I add one working copy to the library.
>
> If I click the working copy folder under the Subversion library nothing is in that folder UNLESS I change Subversion > Properties > Optimize for > Documents.
>
> Now when I click the working copy the files appear but the big problem is:
>
> The buttons up in the bar for 'Commit', 'Update', etc. are just not there.
>
> I tried deleting the library and re-creating it using TortoiseSVN settings. Did not work.
>
> The buttons never appeared.

after re-creating the library folder, you have to restart your computer
(or manually restart all explorer processes, including the desktop).

Stefan

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=3025444
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2012-11-02 15:57:36 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.