[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Changed Config and Global Settings

From: simone86 <simone.riess_at_googlemail.com>
Date: Wed, 30 Nov 2011 05:35:47 -0800 (PST)

My Version details:

TortoiseSVN 1.7.1, Build 22161 - 64 Bit , 2011/10/21 22:51:59
Subversion 1.7.1,
apr 1.4.5
apr-utils 1.3.12
neon 0.29.6
OpenSSL 1.0.0e 6 Sep 2011
zlib 1.2.5

I work on a Windows 7 Professional computer.
If I add the folder with the command line client (nice tool, this was
new to me) it works.

Simone

On 29 Nov., 14:49, Felix Saphir <felix.sap..._at_kantarmedia.com> wrote:
> Am 29.11.2011 14:43, schrieb simone86:
>
> > I uninstalled tortoise and installed again - no effekt.
> > After that I updated tortoise on another computer and there is the
> > same problem.
>
> > Can anyone help me please?
>
> Try the command line client.
>
> If you think you've encountered a bug in Tortoise SVN, you should at
> least specify the version number along with other details.
>
> Felix
>
> P.S. Please quote some context in your messages.
>
> ------------------------------------------------------http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMess...
>
> To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscr..._at_tortoisesvn.tigris.org].

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2889313

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2011-11-30 14:35:56 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.