[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: SVN Repo Browser Authentication Error

From: Simon Large <simon.tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: Thu, 21 Apr 2011 12:17:21 +0100

On 21 April 2011 12:02, Waseem Bokhari <waseem.bokhari_at_netsoltech.com> wrote:
>
> Hi Guys!
>
>                      I am facing the strange thing while accessing SVN Repositories through TSVN Repo Browser. Look at the following screenshot and suggest:-
>
> ·         We are using Windows Integrated authentication
>
> ·         When user access the repo ; it prompts the message mentioned above.
>
> ·         But if I Log the same user on another machine on the same domain then User can access the same repository with same username. SUCCESSFULL
>
> Your response in this regard will be highly appriciated.

You LISTENING would be highly appreciated. Please do not send HTML
messages to this list. If you need to include an error message then
copy and paste the text into the email. Images cannot be pasted into a
search engine, nor can it be indexed usefully by a search engine to
help others with the same problem.

If I do what you should have done in the first place, i.e. put the
error message into Google, I get this:

http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2646550

Simon

--
:       ___
:  oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
: (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
:   \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
:   /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2722118
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2011-04-21 13:17:23 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.