[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Newbie problem

From: Neville Turbit <turbit_at_projectperfect.com.au>
Date: Sun, 17 Apr 2011 23:39:11 -0700 (PDT)

First I have read the manual but have not found an answer.
I set up Tortoise Repository in a folder in "My Documents" and it worked
fine for the last year or so. I bought a new machine and thought I would
install the repository on an external drive. It was easy to set up a
repository on the external drive using the menu "Create Repository here" but
I could not work out how to get the version to save into the new repository.
I played with Import but could not get that to work due to some path problem
I think. The external drive folder is called "10.0.0.4/Public Disk 2/SVN".
I tried file:///10.0.0.4/Public Disk 2/SVN but it told me it was not a valid
location.
I thought relocate looked promising, but when I right click on the old svn
directory, I do not get a Tortoise menu.
Can someone point a newbie in the right direction please.

-- 
View this message in context: http://old.nabble.com/Newbie-problem-tp31421128p31421128.html
Sent from the tortoisesvn - users mailing list archive at Nabble.com.
------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2720957
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2011-04-18 08:45:28 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.