[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: 1.6.15 Release - Icons no longer updating

From: Michael Geisinger <Sidewinder_GER_at_hotmail.com>
Date: Fri, 1 Apr 2011 09:52:34 +0200

Hi,

Am 01.04.2011 04:54, schrieb Dale McCoy:
> The fact that it doesn't suggests rather strongly to me that it
> actually can't (simply) detect the situation. If you think otherwise,
> I expect a patch would be accepted.

IIRC the situation only appears when you *upgrade* from a version older
than *1.6.10*. That should in principal be quite easily detectable
(given my very limited knowledge of MS Installer).

I know that the actual problem is not upgrading from an older version,
but it is probably OK to use this as a heuristic approach that might be
much easier to detect than inspecting the system more thoroughly -- in
the worst case, an unnecessary repair & reboot won't hurt.

Although most users won't come across the issue any more, because they
are running 1.6.10+, it might be a good idea to make the remaining users
aware of the problem.

Of course the message should be suppressed on automated/silent installs.

--
Best regards,
Michael 'Sidewinder' Geisinger
------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2715976
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2011-04-01 09:53:53 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.