[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: tsvn 1.6.5+ part of overlay icons missing on Win7 x64

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: Fri, 13 Nov 2009 19:31:02 +0100

On Fri, Nov 13, 2009 at 19:16, Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com> wrote:
> Slav Ivanyuk wrote:
>>
>> to follow up. I tried to install tsvn x64 1.6.4 without uninstalling
>> 1.6.99.
>>
>> it installed side-by-side and same icons still didn't work. I then
>> un-installed 1.6.99, still didn't work. un-installed and reinstalled
>> 1.6.4, everything is working fine now.
>
> Can you please do me a favour. Could you install the overlays msi from here:
> http://tortoisesvn.tigris.org/svn/tortoisesvn/TortoiseOverlays/testbin/
> (the msi, not the msm).
> Just install it over your 1.6.4 version of TSVN. Then reboot and check
> whether the overlays still work fine.
>
> If they do, I can at least narrow the problem down to the tortoisesvn.dll,
> and if they don't I know the problem is in the overlays dll.

Forgot to mention, to login, use:
username: guest
leave password empty.

And check the version of the
C:\Program Files\Common Files\TortoiseOverlays\TortoiseOverlays.dll
file after installing the msi.

Stefan

-- 
       ___
  oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
 (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
   \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
   /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2417684
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2009-11-13 19:31:30 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.