[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: tsvn 1.6.5+ part of overlay icons missing on Win7 x64

From: Robert Roessler <robertr_at_rftp.com>
Date: Fri, 13 Nov 2009 11:12:24 -0800

Stefan Küng wrote:
> On Fri, Nov 13, 2009 at 19:16, Stefan Küng<tortoisesvn_at_gmail.com> wrote:
>> Slav Ivanyuk wrote:
>>>
>>> to follow up. I tried to install tsvn x64 1.6.4 without uninstalling
>>> 1.6.99.
>>>
>>> it installed side-by-side and same icons still didn't work. I then
>>> un-installed 1.6.99, still didn't work. un-installed and reinstalled
>>> 1.6.4, everything is working fine now.
>>
>> Can you please do me a favour. Could you install the overlays msi from here:
>> http://tortoisesvn.tigris.org/svn/tortoisesvn/TortoiseOverlays/testbin/
>> (the msi, not the msm).
>> Just install it over your 1.6.4 version of TSVN. Then reboot and check
>> whether the overlays still work fine.
>>
>> If they do, I can at least narrow the problem down to the tortoisesvn.dll,
>> and if they don't I know the problem is in the overlays dll.
>
> Forgot to mention, to login, use:
> username: guest
> leave password empty.
>
> And check the version of the
> C:\Program Files\Common Files\TortoiseOverlays\TortoiseOverlays.dll
> file after installing the msi.

Hi Stefan,

I installed over the [working] 1.6.4 version on my Win 7 RTM x64 as you
asked, then rebooted (twice).

Same behavior as installing anything later, like 1.6.5 or 1.6.6... the
left-hand Explorer pane only shows the "Modified" overlay, and the
right-hand pane only shows the "Conflicted" overlay.

C:\Program Files\Common Files\TortoiseOverlays\TortoiseOverlays.dll is
version 1.0.10.17375, modified 10/8/2009, and signed by you.

The TCVS 1.11.3 overlays are all gone too, of course.

But it is good to see that this problem is not forgotten... :|

I don't know all of the details of your scheme for sharing the icon
overlay slots, but the one version of TCVS that followed whatever rules
you had laid down (1.11.3) *worked* fine through your TSVN 1.6.4... then
I almost have to assume you changed something which violated your
previously established sharing protocols.

We know that TCVS didn't change anything in that regard, as there hasn't
BEEN a later release from that project.

Robert Roessler

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2417704

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2009-11-13 20:12:47 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.