[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Windows explorer hanging in 1.6.5 build 16974

From: Andy Levy <andy.levy_at_gmail.com>
Date: Sat, 19 Sep 2009 08:07:07 -0400

On Fri, Sep 18, 2009 at 16:48, Bryn Davies
<bryntigris_at_shoreham.eclipse.co.uk> wrote:
> (originally posted in dev list by mistake):
>
> After installing tortoise svn 1.6.5 on windows XP pro SP3, windows explorer hangs for ~5mins when first opened up. No significant cpu usage or io showing in process explorer.
>
> Have read previous threads relating to similar issue from several releases ago stating that killing tsvncache releases the hang, but for me this has no affect. Explorer eventually comes back to life but then hangs again when expanding the c: drive tree.
>
> Uninstalling tortoise svn and rebooting resolves the issue. I have tried the latest nightly build (17203) but it suffers the same issue.

This happened to me with my previous computer at work (actually, even
worse - Explorer hung indefinitely), but uninstalling TSVN didn't
really solve it. I never got a solution to the problem - when I got a
new PC, freshly imaged, the problem didn't resurface. I suspect that
had I had the problematic machine reimaged, it would have been
resolved.

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2396834

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2009-09-19 14:07:14 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.