[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: Hook on commit problem/bug

From: <webpost_at_tigris.org>
Date: Wed, 1 Apr 2009 18:39:29 -0700 (PDT)

BTW - I'm still having this issue but ONLY on my Vista computer.

Can make ANY script (e.g. batch file which returns 0) and it will fail only on pre-commit. Same scripts work on all other events.

NOTE: Originally the fix was due to deleted files, in this case I just have 1 changed file, no deletions or anything else.

TortoiseSVN 1.6.0, Build 15855 - 32 Bit , 2009/03/21 12:36:36
Subversion 1.6.0,
apr 1.3.3
apr-utils 1.3.4
neon 0.28.4
OpenSSL 0.9.8j 07 Jan 2009
zlib 1.2.3

> postmaster_at_tigris.org wrote:
> > I'm afraid this problem is still there. I have build 14908.
>
> If you read this thread, you will notice that I mentioned that I fixed
> this issue. If you still have problems with a hook script, please
> provide more information. Something must be different because the
> reported issue *is* fixed (I wouldn't have said so otherwise).
>
> So, please provide an *exact* and *detailed* recipe on how to reproduce
> your problem.
>
> Stefan
>
> --
> ___
> oo // \\ "De Chelonian Mobile"
> (_,\/ \_/ \ TortoiseSVN
> \ \_/_\_/> The coolest Interface to (Sub)Version Control
> /_/ \_\ http://tortoisesvn.net

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=1512658

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2009-04-02 07:07:00 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.