[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Can't install on Standalone W2K

From: Stefan Kng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: Wed, 20 Aug 2008 17:26:28 +0200

Jason Filz wrote:
> I get a Permission error while installing. I have looked and no
> solution on this mailing list and all other solution on the web don't
> make a difference.
>
> Error: Windows Installer The system administrator has set policies to
> prevent this installation.
>
> I have reinstalled WinInstaller, check disable mmi in regedit. Ect.
> I am login as ADMIN and even removed all user account and even tried
> does not need a user/password to login...... This is a stand alone
> system ---not on a domain controller. Actually it is a virtual
> machine - OSX.
>
> The people here DON'T want to provide an EXE install....... And I
> don't have Visual Studio to "make" it without the permission (as
> suggested to be able to install as per user - no per machine - in a
> domain install).

http://www.google.com/search?q=The+system+administrator+has+set+policies+to+prevent+this+installation&sourceid=navclient-ff&ie=UTF-8&rlz=1B3GGGL_en___LI221

Seriously? The first two results on that search page tell you exactly
what's wrong and what you have to do.

Stefan

-- 
       ___
  oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
 (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
   \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
   /_/   \_\     http://tortoisesvn.net

Received on 2008-08-20 17:26:48 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.