[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

vista install problems

From: Triznya András <andras.triznya_at_adversum.hu>
Date: Tue, 19 Feb 2008 11:34:14 +0100

Hello!

 

I have 1.4.7 installed, and it noticed me that 1.4.8 is available.
Downloaded (MSI), tried to install.

I have Hungarian Windows Vista Business.

 

The image tells itself: unlike under WinXP, where it works silently, the
install tells me to close Outlook (I have 2007) which is „not running” (only
in the background somewhere), windows explorer (blah! and an impossible
thing, since it restarts automatically), and so on. The best is, that I have
to close TortoiseSVN status cache ;-)

 

In case of 1.4.6 ŕ 1.4.7 I could solve it by manual uninstall (control
panel), restart, install, restart. If this is the only way, then I expect
the installer to do it silently:

 

- Welcome! Since you are using Vista, the process will be painful
and take a while. Now, please make a coffee and enjoy while I uninstall the
software.

- (restart, then upon logon the installer automatically starts)

- (install as usual, maybe restart thereafter, if required)

 

Or, if it solves (didn’t try): ask the user to start the process as
Administrator.

 

Thanks for reading. If any further questions, I am available at this e-mail
address.

 

Best regards from a content user:

 

András Triznya

Consultant

 

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help_at_tortoisesvn.tigris.org

TortoiseSVN_install_problems.jpg
Received on 2008-02-19 11:56:13 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.