[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Overlay icons appear slowly or not at all

From: Peter McNab <mcnab_p_at_melbpc.org.au>
Date: 2007-05-03 16:11:00 CEST

Erik Hemdal wrote:
> I'm encountering a real problem with overlay icons. The icons update very
> slowly when I traverse a working copy, and in some cases, either don't
> update after a change or disappear completely.
>
> It's often seen after a merge, where several subfolders in the WC are
> updated. All the TSVN overlay icons disappear, so there's no indication of
> the state of the WC right when I need it the most. When the problem
> happens, if I navigate to the bottom of the WC, where individual files are,
> I can usually see the correct state of the files. So with a little bit of
> work, I can get by, but it's very awkward. The problem comes and goes in
> any particular WC -- sometimes things work OK, and sometimes not.
>
> I've had the problem before, and checked the archives for how to fix it. In
> the past, steps like reinstalling TSVN, or checking out a fresh WC helped
> for a while. But the problem is back, and it seems to be worse.
>
> Is there something I can tweak in Windows to get icons throughout my WC?
>
> Details:
>
> TSVN 1.4.3 build 8645 (32-bit)
> Windows XP SP2
> SVN version is 1.4.3
>
I suggest trying a nightly build. Rev 8645 rings a bell.
The other is to ensure you have adequate RAM such that apps arn't being
swapped out to the disk.
Thirdly try defragging the HDD.

Peter

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Thu May 3 16:11:10 2007

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.