[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Another overlay bug

From: Stefan Kng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: Thu, 04 Sep 2008 20:48:42 +0200

Robert Dailey wrote:
> On Wed, Sep 3, 2008 at 6:37 PM, Robert Dailey <rcdailey_at_gmail.com
> <mailto:rcdailey_at_gmail.com>> wrote:
>
> On Wed, Sep 3, 2008 at 12:19 PM, Robert Dailey <rcdailey_at_gmail.com
> <mailto:rcdailey_at_gmail.com>> wrote:
>
> Alright, this one is extremely hard to explain so I'll do my
> best. Please let me know if I need to provide more information.
>
> The nightly build I'm using is:
> TortoiseSVN-1.5.99.13807-dev-x64-svn-1.6.0-dev.msi
>
>
> <snip>
>
>
> Sorry, I forgot to summarize what the actual problem is:
>
> The unversioned icon overlay (The question mark symbol) is not
> presented on unversioned directories under certain circumstances.
> The steps I gave previously will outline the steps you need to take
> in order to evoke the issue.
>
>
> Stefan, any information on this bug? Were you able to reproduce the issue?

Sorry, it's been only one day since you first reported this. I haven't
had the time to take a closer look.
Maybe tomorrow or the weekend...

Stefan

-- 
       ___
  oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
 (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
   \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
   /_/   \_\     http://tortoisesvn.net

Received on 2008-09-04 20:49:00 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Dev mailing list.