[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: Minor problem with Spanish language installer

From: Lübbe Onken <l.onken_at_rac.de>
Date: 2006-07-25 09:34:17 CEST

Hi Fernando,

> I have just noticed that the nightly Spanish language pack installer
> does not show my beloved "ń" (&ntilde;) right. It seems a problem
> with UTF8 and/or file name.

I have no idea what is causing this. It looks like the character has been
converted to UTF-8 somewhere on the way while the language pack is being
built.

> If this is a problem in any file I have changed, please let me know
> and I'll fix it. But I don't remember any change that could cause
> this.

The character is displayed correctly in Languages\Languages.txt. It's an
ANSI encoded file.
The only thing that I can build on my machine is the spellchecker installer
and this one displays the ntilde correctly.

I guess that also the Norwegian and Turkish language pack installers will
look wrong because they have non-standard characters too.

Cheers
- Lübbe

--
       ___
  oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
 (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
   \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
   /_/   \_\     http://tortoisesvn.tigris.org
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Tue Jul 25 09:34:34 2006

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Dev mailing list.