[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

[TSVN] Refresh bug in 1.1.3 beta?

From: <Pasi.Havia_at_nokia.com>
Date: 2005-01-19 13:53:08 CET

> > I'm running 1.1.3 beta release and having problems with it.
>
> Which specific version (use About from the context menu).

TortoiseSVN 1.1.2, Build 2482, UNICODE

 
> > I have a directory having quite many subdirectories in it. Only some
> > of them are unnder version control.
>
> Are the unversioned directories in the global or the project ignore
> list, or not in any ignore list?

Not in any ignore list.

 
> > First of all some of the directories that I control with tortoise
> > have the tortoise's tick in the icon, some don't. I thought that
> > 1.1.3 beta according to the changelog would improve this but it
> > didn't. Some directories are still missing the icon.
>
> Was that a problem with 1.1.2 also?

Yes, the same problem is in 1.1.2 too.

> > Now when I do right-click with mouse on these directories tortoise
> > doesn't show all of its options. Like it would be a normal directory
> > not under version control. This didn't happen with 1.1.2.2205 that I
> > used earlier. If I press F5 to refresh explorer I get all the
> > options. After that if I try right-clicking on the directory it is
> > again missing most of tortoise's options. So I have to refresh the
> > explorer by pressing F5 each time I want to do something to it with
> > Tortoise.
> > The directories are displayed on the left side of the explorer, in
> > the 'Folders' view.
>
> Does this problem only happen when you right click on a folder in the
> left pane, or does it also happen when you right click in the right
> pane?

When I have a directory which is under source control and it is shown in the right pane but the icon isn't shown the same bug appears.
If I then open the directory (double clicking in the right pane) it shows its subdirectory icons correctly (tortoise's own icon) and I can't reproduce the bug in there. But now the directory is also opened in the left pane and it is not working correctly there even it shows the icon correctly. If I press F5 to refresh it starts working. If I then right click from the left pane again it doesn't work. Need to refresh again.

BR, Pasi

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Wed Jan 19 14:52:50 2005

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Dev mailing list.