[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: [ANN] JavaSVN v0.8.8 - broke my working copies?

From: Hugo Visser <joegi_at_scene.nl>
Date: 2005-04-20 22:57:56 CEST

Well, I'm lost :) Downloaded eclipse-SDK-3.0.1-win32.zip and unpacked
it. Then I created a new workspace directory. Installed subclipse using
the update site and restarted eclipse. Then I added my repository and
checked out a project. However, same result: subclipse does not
recognize it: "Project {0} does not contain SVN folder meta-information."

The .svn dirs _are_ there, running svn -v status in the just checked out
directory gives:

D:\Code\Java\eclipse\workspace\scheduler>svn -v status
                39 25 hugo .
                39 3 hugo klok.xml
                39 3 hugo .classpath
                39 3 hugo Default.xml
                39 3 hugo .project
                39 3 hugo config.xml
                39 3 hugo blank.xml
                39 3 hugo program.xml
                39 25 hugo src
                39 25 hugo src\net
                39 25 hugo src\net\botteaap
                39 25 hugo src\net\botteaap\scheduler
                39 22 hugo
src\net\botteaap\scheduler\Main.java
                39 25 hugo
src\net\botteaap\scheduler\Config.java
                39 3 hugo scheduler.jardesc
                39 3 hugo resources
                39 3 hugo resources\config.xsl
                39 3 hugo build.xml

Any suggestions anyone ?

Hugo

Hugo Visser wrote:
> Hi Ian,
>
> I haven't touched these projects for a while, so that can't be it. Only
> things I've done is some eclipse updates to try a few features and
> update subclipse. I don't know when subclipse broke exactly but I'm now
> getting eclipse 3.0.1 to see if that version is working as it's the same
> version as I'm using on my work laptop.
>
> I'll keep everyone posted :)
>
> btw I saw some similar posts on the list but they where about subclipse
> 0.9.27 and I couldn't find a "fixed it" follow up...
>
> Hugo
>
>
> Ian Brockbank wrote:
>
>> Hi Hugo,
>>
>>> I'm on 3.0.2, and I'm not using JavaSVN but javahl. I've never
>>
>>
>> installed
>>
>>> JavaSVN :) I've uninstalled subclipse I'm now trying to go back a few
>>> versions but my guess is that something I've updated to Eclipse broke
>>> subclipse, but I'm not sure. When I startup eclipse hangs for a
>>
>>
>> moment,
>>
>>> the svn console gets focus and then the project is decorated empty,
>>
>>
>> like
>>
>>> "project []".
>>
>>
>>
>> Are you running on Windows? I have seen this when I import a project
>> and I
>> get the case wrong when typing in the path. Mind you, I've been seeing
>> this
>> for a while, so unless you just imported it that wouldn't explain it.
>>
>> Just a thought in case.
>>
>> Ian Brockbank
>> Applications Software Team Leader
>> e: ian.brockbank@wolfsonmicro.com / apps@wolfsonmicro.com
>> scd: ian@scottishdance.net
>> t: +44 131 272 7145
>> f: +44 131 272 7001
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subclipse.tigris.org
>> For additional commands, e-mail: users-help@subclipse.tigris.org
>>
>>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subclipse.tigris.org
> For additional commands, e-mail: users-help@subclipse.tigris.org
>
>
Received on Thu Apr 21 06:57:56 2005

This is an archived mail posted to the Subclipse Users mailing list.