[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Réf. : Subclipse ecplise 2.1 and svn 1.0

From: <michel.train_at_cnedi14.cnafmail.fr>
Date: 2004-05-03 16:28:39 CEST

Hello,
I'm also using Eclipse 2.1 and subversion 1.0.1 (both on NT) . What is the
symptom of your problem ?
I succeded in using subclipse by allowing anonymous write. (which is a
temporary workaround, of course...)

                                                                                                                                                
                      Alblas Huibert
                      <Huibert.Alblas@m Pour : users@subclipse.tigris.org
                      etro-cc.de> cc :
                                                Objet : Subclipse ecplise 2.1 and svn 1.0
                      03/05/04 12:03
                      Veuillez répondre
                      à users
                                                                                                                                                
                      |---------------|
                      | [ ] Accusé de |
                      | réception |
                      |---------------|
                      |---------------|
                      | [ ] Détailler |
                      | le groupe |
                      |---------------|
                                                                                                                                                

Hello,

I have sucsefuly convinced our team to switch from
PVCS to subversion. (hurray!)

My colleagues and I are using Eclipse3M7
together with subversion 1.0.1 (runnnig win-nt4 and debian/testing)
without problems.

My boss is stil unsing Eclipse 2.1 because
he develops some GEF based plugins.
GAF is not yet ported to Eclipse3.

The problem is that I cannot get sublcipse to work
with eclipse 2.1.
I think the problems is that subclipse for Eclipse2
is linked against subversion 0.37,
but the subversion version used by my boss
is 1.0.1 (debian/testing)

What should I do now?

Can I install subversion 0.37 (where can I find the debs?)
and will this work with our rerpository (running subversion 1.0.2 on
debian/testin/unstable)

Is there a change of getting subclipse for Eclipse2 linked against
subverion
1.0X ?

If someone could post some hints I could try to compile this myself,
but I don't know where to start.

Thank in advance.

Mit freundlichen Grüßen / With kind regards

Huibert Alblas

METRO Cash & Carry Deutschland GmbH & Co. KG
Bereich ORG/DV (Ber.-Nr. 240)
KWS

Metro-Straße 2, 40235 Düsseldorf
Postfach 23 03 52, 40089 Düsseldorf

Telefon: (0211) 969-4513
Fax: (0211) 969-490-4513
Email: huibert.alblas@metro-cc.de

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subclipse.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subclipse.tigris.org
Received on Tue May 4 00:28:39 2004

This is an archived mail posted to the Subclipse Users mailing list.