[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Test build of 0.34.0 branch missing instructions?

From: <brane_at_xbc.nu>
Date: 2003-12-01 18:20:21 CET

Quoting Barry Scott <barry@barrys-emacs.org>:

> At 30-11-2003 22:20, Branko Œibej wrote:
> > > It seems the steps are:
> > >
> > > build httpd 2.0.48 after patching with w32locatedb.pl
> > > build svn after patching with w32locatedb.pl
> >
> >The second step isn't necessary if you use the APR from Apache.
>
> I copy the source not the build APR is that not what you do?
> There is not a --with-apr --with-apu-util or what ever on the
> gen-make.py that I can use to have apr used from the httpd build.

There will be. In the meantime, I did post the scripts I-m using. I link
hpptd's APR, APR-Util and APR-Iconv into the subversion tree with junctions
(for which you need Win2k and NTFS).

> > > Do you plan to document in INSTALL?
> >
> >Patches welcome.
>
> Some of you have got this working I'm still trying to figure out the
> steps.
> A patch from a successful and informed builder would be better?

Yes, as soon as I have time -- which, given that it's 6:30 and I'm writing this
at work, won't be soon...

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@subversion.tigris.org
Received on Mon Dec 1 18:21:16 2003

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.

This site is subject to the Apache Privacy Policy and the Apache Public Forum Archive Policy.