[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Test build of 0.34.0 branch missing instructions?

From: Barry Scott <barry_at_barrys-emacs.org>
Date: 2003-12-01 12:16:10 CET

At 30-11-2003 22:20, Branko Œibej wrote:
>Barry Scott wrote:
>
> > From the info in INSTALL I doubt if anyone can build the 0.34.0
> > from sources. It seems that you have to get a copy of Branko's perl
> > script w32locatedb.pl and figure out when and where to run it.
>
>I assume you're talking about the Win32 build. Would be nice if you
>mentioned that...
>
> > It seems the steps are:
> >
> > build httpd 2.0.48 after patching with w32locatedb.pl
> > build svn after patching with w32locatedb.pl
>
>The second step isn't necessary if you use the APR from Apache.

I copy the source not the build APR is that not what you do?
There is not a --with-apr --with-apu-util or what ever on the
gen-make.py that I can use to have apr used from the httpd build.

> > Do you plan to document in INSTALL?
>
>Patches welcome.

Some of you have got this working I'm still trying to figure out the steps.
A patch from a successful and informed builder would be better?

Barry

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@subversion.tigris.org
Received on Mon Dec 1 12:17:04 2003

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.

This site is subject to the Apache Privacy Policy and the Apache Public Forum Archive Policy.