[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: [Subclipse-users] Cannot install Subclipse on Vista with Eclipse 3.4.1

From: Chris Bergstresser <chris_at_subtlety.com>
Date: Fri, 10 Oct 2008 09:46:33 -0500

Ok, but this is a fresh install of Eclipse. I just downloaded and
unzipped eclipse-java-ganymede-SR1-win32.zip from the eclipse.org
site. Do I need to do something else first?

-- Chris

On Fri, Oct 10, 2008 at 8:49 AM, Hale,Katherine <halek_at_oclc.org> wrote:
> The Web Standard Tools project - I'm pretty sure it's a big one with
> lots of dependencies - that doesn't totally surprise me that it could
> get messed up.
>
> http://www.eclipse.org/webtools/wst/main.php
>
> -----Original Message-----
> From: Mark Phippard [mailto:markphip_at_gmail.com]
> Sent: Friday, October 10, 2008 9:27 AM
> To: users_at_subclipse.tigris.org
> Subject: Re: [Subclipse-users] Cannot install Subclipse on Vista with
> Eclipse 3.4.1
>
> On Fri, Oct 10, 2008 at 2:15 AM, Chris Bergstresser <chris_at_subtlety.com>
> wrote:
>> I can't install Subclipse on my machine, whether I try from the web
>> site or from the downloaded zip file. What do I need to do to debug
>> this, or (better yet) fix it? I get the following errors:
>>
>> Unable to satisfy dependency from org.eclipse.wst.common.frameworks
>> 1.1.103.v200802192030 to requiredCapability:
>
> This has nothing to do with Subclipse. It looks like your current
> configuration is invalid. Not sure what "WST" is "Web Services Tools?"
> But maybe look at it and see if it can be fixed?

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe_at_subclipse.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help_at_subclipse.tigris.org
Received on 2008-10-10 16:46:47 CEST

This is an archived mail posted to the Subclipse Users mailing list.