[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: [Subclipse-users] Cannot install Subclipse on Vista with Eclipse 3.4.1

From: Hale,Katherine <halek_at_oclc.org>
Date: Fri, 10 Oct 2008 09:49:17 -0400

The Web Standard Tools project - I'm pretty sure it's a big one with
lots of dependencies - that doesn't totally surprise me that it could
get messed up.

http://www.eclipse.org/webtools/wst/main.php

-----Original Message-----
From: Mark Phippard [mailto:markphip_at_gmail.com]
Sent: Friday, October 10, 2008 9:27 AM
To: users_at_subclipse.tigris.org
Subject: Re: [Subclipse-users] Cannot install Subclipse on Vista with
Eclipse 3.4.1

On Fri, Oct 10, 2008 at 2:15 AM, Chris Bergstresser <chris_at_subtlety.com>
wrote:
> I can't install Subclipse on my machine, whether I try from the web
> site or from the downloaded zip file. What do I need to do to debug
> this, or (better yet) fix it? I get the following errors:
>
> Unable to satisfy dependency from org.eclipse.wst.common.frameworks
> 1.1.103.v200802192030 to requiredCapability:

This has nothing to do with Subclipse. It looks like your current
configuration is invalid. Not sure what "WST" is "Web Services Tools?"
But maybe look at it and see if it can be fixed?

--
Thanks
Mark Phippard
http://markphip.blogspot.com/
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe_at_subclipse.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help_at_subclipse.tigris.org
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe_at_subclipse.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help_at_subclipse.tigris.org
Received on 2008-10-10 15:49:27 CEST

This is an archived mail posted to the Subclipse Users mailing list.