[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: SVN 1.8.1 Errors - Show Log and Commit New Files

From: Philip Martin <philip.martin_at_wandisco.com>
Date: Tue, 13 Aug 2013 10:58:35 +0100

Geoff Field <Geoff_Field_at_aapl.com.au> writes:

>> -----Original Message-----
>> From: Philip Martin
>> Sent: Monday, 12 August 2013 18:57 PM
>> Geoff Field writes:
>>
>> I can't reproduce that. Can you look in the apache log files
>> to see the failed request? Can you reproduce the problem
>> over http? Can you provide a network trace?
>
> I have emailed Philip and Lieven directly with the network trace file
> as it's a bit big (600-odd K) for a mailing list.

It's an https trace so not much use to me.

> 10.63.36.64 - - [13/Aug/2013:10:51:13 +1000] "PROPPATCH /Subversion/Playground/!svn/wbl/c1ad4c6a-aab8-554c-b402-d2d0b49121e4/897 HTTP/1.1" 401 580
> 10.63.36.64 - AAPL\\gf [13/Aug/2013:10:51:13 +1000] "PROPPATCH /Subversion/Playground/!svn/wbl/c1ad4c6a-aab8-554c-b402-d2d0b49121e4/897 HTTP/1.1" 207 475
> 10.63.36.64 - - [13/Aug/2013:10:51:13 +1000] "CHECKOUT /Subversion/Playground/!svn/ver/897/trunk HTTP/1.1" 401 580
> 10.63.36.64 - AAPL\\gf [13/Aug/2013:10:51:13 +1000] "CHECKOUT /Subversion/Playground/!svn/ver/897/trunk HTTP/1.1" 201 439
> 10.63.36.64 - - [13/Aug/2013:10:51:13 +1000] "HEAD /Subversion/Playground/trunk/test4.txt HTTP/1.1" 401 -

When I try to reproduce the problem I get a HEAD request that generates
"404 not found" rather than "401 unauthorized". What sort of
authentication have you configured? Are you using path-based authz?

-- 
Philip Martin | Subversion Committer
WANdisco | Non-Stop Data
Received on 2013-08-13 11:59:14 CEST

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.