[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

502 Bad Gateway

From: Ashwin Patil <ashwin.patil_at_robosoftin.com>
Date: Sat, 6 Jun 2009 15:29:14 +0530

Dear All, Hi

When I am trying to move or copy through the repo browser getting the error
message as COPY of <dir_name> 502 Bad Gateway
(https://testrepo.robosoftin.com)

But it just works fine if I work in HTTP instead of HTTPS, How I will solve
this problem to all my subversion users..? Because of this they are not able
to re-organize their repositories. I don't want to publish the HTTP service
to the users. Please suggest me where I went wrong in configuring the
Subversion server.

Even the same problem in using the "move & commit" "copy & commit" through
terminal window.

Regards
Ashwin Patil

-----------------------------------------------
Robosoft Technologies - Come home to Technology

Disclaimer: This email may contain confidential material. If you were not an intended recipient, please notify the sender and delete all copies. Emails to and from our network may be logged and monitored. This email and its attachments are scanned for virus by our scanners and are believed to be safe. However, no warranty is given that this email is free of malicious content or virus.

------------------------------------------------------
http://subversion.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=1065&dsMessageId=2359947

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_subversion.tigris.org].
Received on 2009-06-06 12:00:30 CEST

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.