[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Please help me with this one

From: Andy Levy <andy.levy_at_gmail.com>
Date: Thu, 12 Feb 2009 22:21:49 -0500

On Thu, Feb 12, 2009 at 09:06, Subodh Sagade <subodh.sagade_at_patni.com> wrote:
> Hi,
>
> Can you please help with following question
>
> I am using svn server 1.5.3 on win xp and using TortoiseSvn 1.5.3 to
> access it.
> (the filesystem is FSFS)
> I am using passwd, authzdb, svnserve.conf and passwd db.
>
> I am getting following error
> ("C:\Projects\subvesrion-1.5.3\subversion\libsvn_repos\log.c") when I say
> Show log on any folder from my working folder on svn client.
> But when I comment the the line in authz-db = authz in svnserve.conf
> file, the show Log runs fine.
>
> Am i am missing some setting in svnserve.conf or do i need to create a
> berkley db or is it a bug in svn client/server.

Looking through my archive of the SVN and TSVN lists, I found the following:
http://thread.gmane.org/gmane.comp.version-control.subversion.user/82515/focus=82607

Sounds like it addresses your issue.

> Kindly reply at the earliest as my 250 + team of developers are eagerly
> waiting to shift to svn.

Don't move them to SVN and give them a bad impression of it right off.
Set up your server on server hardware (or a VM), running a server OS
(Windows 200x Server or a *NIX). Don't serve 250 users off WinXP which
is presumably on desktop-grade hardware.

------------------------------------------------------
http://subversion.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=1065&dsMessageId=1148712

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_subversion.tigris.org].
Received on 2009-02-13 04:22:34 CET

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.