[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: RE: svndumpfilter3 Subversion 1.4.6, and errors

From: Bicking, David (HHoldings, IT) <David.Bicking_at_thehartford.com>
Date: Wed, 9 Apr 2008 08:41:05 -0400

> -----Original Message-----
> From: Bicking, David (HHoldings, IT)
> [mailto:David.Bicking_at_thehartford.com]
> Sent: Thursday, April 03, 2008 9:54 AM
>
> > -----Original Message-----
> > From: Bicking, David (HHoldings, IT)
> > [mailto:David.Bicking_at_THEHARTFORD.COM]
> > Sent: Tuesday, April 01, 2008 3:49 PM
> >
> > Hello,
> >
> > I am beginning to play with the dumpfilter tools and am having
> > trouble.
> > I want to use svndumpfitler{2..x} (whatever it takes) to pull out
> > subprojects and tangled code for deposit into a shiny new
> repository.
> > My problem is that I am getting errors, and I don't know Python.
> >
> > I'm using Python 2.5.2 on Win32. The command syntax I'm using is:
> > svndumpfilter3.py --untangle=/svnrepos/TempWork My/Subproject/Here
> > <tempwork.full.svn >ccgcommon.filtered.svn
> >
> > Here's the error I get from svndumpfilter3:
> >
> > =========
> > Traceback (most recent call last):
> > File "C:\BIN\svndumpfilter3.py", line 822, in <module>
> > main()
> > File "C:\BIN\svndumpfilter3.py", line 675, in main
> > format, uuid, text = read_dump_header(fr)
> > File "C:\BIN\svndumpfilter3.py", line 368, in read_dump_header
> > assert mo_version
> > AssertionError
> > =========
> >
> > I examined the code, and it is happening when it attempts
> to read the
> > dumpfile header. I am using a standard uncompressed
> dumpfile. Is it
> > possible that there is a file format change since the
> creation of the
> > script that is causing this?
> >
> > Does anybody else have any experience with this?
> >
> >
> > --
> > David Bicking
> >
>
> Has nobody else had problems with svndumpfilter2 or 3? I
> figured out a few things since this last post. First, on
> Windows, to do pipe/redirection with python, the python.exe
> must be part of the command (auto-run doesn't work). Once I
> solved that problem, I confirmed the file is received.
>
> However, I still get errors that appear to be the result of a
> mismatch in the number of bytes identified as part of a
> block, and the number of bytes actually in the block. Is it
> possible that the fact that content on Windows has a CRLF EOL
> rather than just LF? Is there a difference in the 1.4.x
> dumpfile format from prior ones, and is it possible that
> these scripts are out of date?
>
> --
> David
>

Well, since there isn't a single reply to this request, I guess nobody
knows anything that can help me. Can someone direct me to another place
that might have people who know something about these scripts?

--
David
*************************************************************************
This communication, including attachments, is
for the exclusive use of addressee and may contain proprietary,
confidential and/or privileged information.  If you are not the intended
recipient, any use, copying, disclosure, dissemination or distribution is
strictly prohibited.  If you are not the intended recipient, please notify
the sender immediately by return e-mail, delete this communication and
destroy all copies.
*************************************************************************
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe_at_subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help_at_subversion.tigris.org
Received on 2008-04-09 15:01:49 CEST

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.