[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Problems with SubVersion in WDSC.

From: Shaun Johnson <shaun.johnson_at_gmail.com>
Date: 2007-04-16 14:02:11 CEST

This is really a question better suited for the Subclipse user group.

Subclipse uses JavaSVN (now known as SVNKit) to connect with SVN. It
does not support the file:// protocol, hence the error. You can only
connect to SVN when it is running using svnserver or apache. Another
option may be to configure Subclipse to use JavaHL instead of JavaSVN,
but you'll need to contact their user mailing for help with that.

For more info check out the Subclipse FAQ:
http://subclipse.tigris.org/faq.html#adapter-choice

Shaun

On 4/16/07, JRMONZON@telefonica.net <JRMONZON@telefonica.net> wrote:
>
>
> Hello,
>
> We are working with WebSphere Development Studio Client v5.1.2.6. We are
> trying to install subVersion, but we have some problems:
>
> We have downloaded and installed subclipse (v.0.9.3.1 and 0.9.3.3) and the
> subVersion v1.4.3. When we go to create a new repository, we get the error
> you can see in the enclosed image.
>
> We do not know if we are using the incorrect versions for our software or we
> have forgotten a previous step.
>
> We wait your answers.
>
> Thank you very much.
>
> ******************************************
> Juan Ramón Monzón Hernández.
> *******************************************
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail:
> users-unsubscribe@subversion.tigris.org
> For additional commands, e-mail:
> users-help@subversion.tigris.org
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Mon Apr 16 14:02:33 2007

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.