[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

1.4.2 build tests fail on windows

From: Andrei Dimitrief-Jianu <andrei_at_allegrowireless.com>
Date: 2007-01-30 17:57:01 CET

Good day,

 

I got the source code for subversion 1.4.2 from the subversion site in
the zipped form, unzipped it and built the 1.4.2 from source code. The
build itself is successful but some of the tests performed at the end
fail.

When running win-tests.py with -c -r -v as command line arguments the
tests pass. Running the tests through the httpd (python win-tests.py -c
-r -v -u http://localhost --httpd-port 80) is a different story:

 

Testing Release configuration on remote repository http://localhost.

Running all tests in getopt_tests.py...success

Running all tests in basic_tests.py...FAILURE

Running all tests in commit_tests.py...FAILURE

Running all tests in update_tests.py...FAILURE

Running all tests in switch_tests.py...FAILURE

Running all tests in prop_tests.py...FAILURE

Running all tests in schedule_tests.py...FAILURE

Running all tests in log_tests.py...FAILURE

Running all tests in copy_tests.py...FAILURE

Running all tests in diff_tests.py...FAILURE

Running all tests in export_tests.py...FAILURE

Running all tests in externals_tests.py...FAILURE

Running all tests in merge_tests.py...FAILURE

Running all tests in revert_tests.py...FAILURE

Running all tests in stat_tests.py...FAILURE

Running all tests in trans_tests.py...FAILURE

Running all tests in autoprop_tests.py...FAILURE

Running all tests in blame_tests.py...FAILURE

Running all tests in special_tests.py...success

Running all tests in svnadmin_tests.py...FAILURE

Running all tests in svnlook_tests.py...FAILURE

Running all tests in svnversion_tests.py...FAILURE

Running all tests in utf8_tests.py...success

Running all tests in history_tests.py...FAILURE

Running all tests in lock_tests.py...FAILURE

Running all tests in cat_tests.py...FAILURE

Running all tests in import_tests.py...FAILURE

Running all tests in svnsync_tests.py...FAILURE

Running all tests in authz_tests.py...FAILURE

 

I was still able to install it and use it successfully (check-ins,
check-outs, branching, etc.), so I suspect it is just a configuration
issue on my build machine.

Are there any tweaks to be put in place in order to get the httpd tests
pass?

 

Thank you,

Andrei.

 
Received on Tue Jan 30 17:57:33 2007

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.