[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

[build] check-swig-pl fails

From: Christophe LYON <christophe.lyon_at_st.com>
Date: 2006-12-01 17:11:55 CET

Hi all,

I am trying to build subversion-1.4.2 under Linux (RHEL-3.0), using
various versions of GCC, but so far the "check-swig-pl" step fails.

What I do is:
tar xvf subversion-1.4.2.tar.bz2
tar xvf subversion-deps-1.4.2.tar.bz2
cd subversion-1.4.2
CC=.../$GCC_VERSION/bin/gcc
./configure --prefix=.... --with-ssl
make
make install
make swig-pl
make check-swig-pl

I get undefined symbol errors, which I am unable to sort out so far:

PERL_DL_NONLAZY=1
LD_LIBRARY_PATH=/home/lyon/tmp/subversion-1.4.2/subversion/bindings/swig/perl/libsvn_swig_perl/.libs:/home/lyon/tmp/subversion-1.4.2/subversion/libsvn_client/.libs:/home/lyon/tmp/subversion-1.4.2/subversion/libsvn_delta/.libs:/home/lyon/tmp/subversion-1.4.2/subversion/libsvn_fs/.libs:/home/lyon/tmp/subversion-1.4.2/subversion/libsvn_ra/.libs:/home/lyon/tmp/subversion-1.4.2/subversion/libsvn_repos/.libs:/home/lyon/tmp/subversion-1.4.2/subversion/libsvn_wc/.libs:/home/lyon/tmp/subversion-1.4.2/subversion/libsvn_diff/.libs:/home/lyon/tmp/subversion-1.4.2/subversion/libsvn_subr/.libs:/home/lyon/tmp/subversion-1.4.2/subversion/libsvn_ra_local/.libs:/home/lyon/tmp/subversion-1.4.2/subversion/libsvn_ra_svn/.libs:/home/lyon/tmp/subversion-1.4.2/subversion/libsvn_ra_dav/.libs:/home/lyon/tmp/subversion-1.4.2/subversion/libsvn_fs_base/.libs:/home/lyon/tmp/subversion-1.4.2/subversion/libsvn_fs_fs/.libs
/apa/gnu/Linux-RH-WS-3/.package/perl-5.8.5/bin/perl
"-MExtUtils::Command::MM" "-e" "test_harness(0, 'blib/lib',
'blib/arch')" ../../../../../subversion/bindings/swig/perl/native/t/*.t
../../../../../subversion/bindings/swig/perl/native/t/0use.............#
     Failed test
(../../../../../subversion/bindings/swig/perl/native/t/0use.t at line 5)
# Tried to use 'SVN::Core'.
# Error: Can't load
'/home/lyon/tmp/subversion-1.4.2/subversion/bindings/swig/perl/native/blib/arch/auto/SVN/_Core/_Core.so'
for module SVN::_Core:
/home/lyon/tmp/subversion-1.4.2/subversion/libsvn_ra_dav/.libs/libsvn_ra_dav-1.so.0:
undefined symbol: SSL_load_error_strings at
/apa/gnu/Linux-RH-WS-3/lib/perl5/5.8.5/i686-linux/DynaLoader.pm line 230.

The neon configuration step said:
   XML Parser: expat
   SSL library: SSL support enabled, using OpenSSL (0.9.7 or later)
   zlib support: zlib support enabled, using -lz
   Build libraries: Shared=no, Static=yes

So SSL has been detected correctly.

What is wrong here?

Thanks,

Christophe.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Fri Dec 1 17:12:53 2006

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.