[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: Beginning Subversion - 404 Not Found

From: Bob Butterworth <BButterworth_at_techpro.com>
Date: 2006-09-12 16:45:37 CEST

Ok my apache error log says Could not open the requested_SVN filesystem

So maybe some kind of permission problem?

-----Original Message-----
From: Ryan Schmidt [mailto:subversion-2006c@ryandesign.com]
Sent: Tuesday, September 12, 2006 5:32 AM
To: Bob Butterworth
Cc: users@subversion.tigris.org
Subject: Re: Beginning Subversion - 404 Not Found

On Sep 12, 2006, at 08:01, Bob Butterworth wrote:

> I created a repository at /var/svn-repos
>
> and added to my apache config
>
> <Location /svn>
> DAV svn
> SVNPath /var/svn-repos
> AuthType Basic
> AuthName "My Subversion Repository"
> AuthUserFile /etc/apache2/dav_svn.passwd
> Require valid-user
> SSLRequireSSL
> </Location
>
> I can browse to my my machine and it comes up with the apache default
> page
>
> I can add /svn at the end and it will say My Subversion Repository and

> ask me for a user name and password. It accepts my username and
> password but then give me a 404 error like it's not finding any files.

> Any ideas?

What does the Apache error log say? What exactly is it trying and
failing to find?

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Tue Sep 12 17:27:13 2006

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.