[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Upgrade to CentOS 4.3 breaks subversion

From: Greg Dickie <greg_at_max-t.com>
Date: 2006-03-22 15:49:30 CET

Bad form replying to my own posting but since no one seems to have seen
this, here is some more information.

If the WC is on an NFS mount is you get the error. If its local, it
works fine. Building the srpm fails a bunch of tests on the 4.3 machine
as well. Didn't try building it on a local disk. Can anyone see why NFS
would be a problem? Any way to debug this further?


On Tue, 2006-03-21 at 08:39 -0500, Greg Dickie wrote:
> Hi,
> I've just updated a build machine to CentOS 4.3 and suddenly
> subversion is busted. Has anyone else seen this in RHEL 4.3? Subversion
> itself was not updated but apr was. I tried reverting it and it did not
> help. I realize this is not strictly a subversion problem but if anyone
> could give me a hint as to how to find the problematic RPM it would be
> most appreciated.
> The error I now get is:
> [greg@edinburgh lvm2]$ svn up
> svn: REPORT request failed on '/packages/!svn/vcc/default'
> svn: REPORT of '/packages/!svn/vcc/default': 400 Bad Request
> (http://svn)
> Any ideas?
> Thanks,
> Greg

Greg Dickie
just a guy
Maximum Throughput
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Wed Mar 22 15:51:23 2006

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.