[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Re: A bug with native encoding in svnadmin dump?

From: Михаил <mik.blk_at_gmail.com>
Date: 2006-03-22 14:59:24 CET

>I wanted to try to reproduce this, but all I can say is it works for
>me. I'm on Mac OS X 10.4.5 PPC with Subversion 1.3.0 made from
>DarwinPorts. I am however obviously using empty files here, so my
>dumpfile won't match yours in the slightest.
>
>I will admit that I was completely unable to manipulate files with
>these names in my Terminal, despite having set it to UTF-8 in the
>info window and using a UTF-8 locale. The only way I was able to get
>these files into Subversion was by using the import command, such
>that I didn't have to specify the non-ASCII filenames on the command
>line. I must admit I have never worked with files with non-ASCII
>names on the command line before, or at least none whose names did
>not begin with an ASCII character. So anyway that's a separate non-
>Subversion issue my Terminal and I will have to work out between
>ourselves.

Maybe it's a bug of windows build of subversion? I didn't have an opportunity to check this on other operating systems.
I've attached files with my source and repo dump. Maybe it'll be more helpful

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org

  • application/octet-stream attachment: src.zip
Received on Wed Mar 22 15:19:31 2006

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.