[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Error trying to load mod_dav_svn.so HELP!!!

From: Keith and Teri Kwiatek <kwiatekfamily_at_gmail.com>
Date: 2006-03-19 22:41:07 CET

Hi Lieven,

$ ./apachectl startssl
Syntax error on line 232 of /u01/weblogic/subversion/Apache/conf/httpd.conf:
module dav_module is built-in and can't be loaded

I am running aix 5.2 with svn 1.3 with apache 2.0.55

Keith

On 3/19/06, Lieven Govaerts <lgo@mobsol.be> wrote:
>
> Hi Keith,
>
> is the mod_dav module loaded correctly? This line should not be commented
> out in httpd.conf:
> LoadModule dav_module modules/mod_dav.so
> Which version if subversion & apache did you built? The default source
> package of svn 1.3
> is created to be built with apache 2.0.5[4/5].
>
> regards,
>
> Lieven.
>
>
> ------------------------------
> *From:* Keith and Teri Kwiatek [mailto:kwiatekfamily@gmail.com]
> *Sent:* zondag 19 maart 2006 5:18
> *To:* users@subversion.tigris.org
> *Subject:* Error trying to load mod_dav_svn.so HELP!!!
>
> Hello,
>
> I compiled apache, and subversion, but when I went to run apache, I get
> the errors below...
>
> Can anyone give me some ideas what is going on, and how to troubleshoot?
>
> Thanks
> Keith
>
> ./apachectl startssl
>
> Syntax error on line 232 of
> /u01/weblogic/subversion/Apache/conf/httpd.conf:
> Cannot load /u01/weblogic/subversion/Apache/modules/mod_dav_svn.so into
> server:
>
> rtld: 0712-001 Symbol dav_new_error_tag was referenced\n from module
> /u01/weblogic/subversion/Apache/modules/mod_dav_svn.so(), but a runtime
> definition\n of the symbol was not found.\n
>
> rtld: 0712-001 Symbol dav_push_error was referenced\n from module
> /u01/weblogic/subversion/Apache/modules/mod_dav_svn.so(), but a runtime
> definition\n of the symbol was not found.\n
>
> rtld: 0712-001 Symbol dav_new_error was referenced\n from module
> /u01/weblogic/subversion/Apache/modules/mod_dav_svn.so(), but a runtime
> definition\n of the symbol was not found.\n
>
> rtld: 0712-001 Symbol dav_xml_get_cdata was referenced\n from module
> /u01/weblogic/subversion/Apache/modules/mod_dav_svn.so(), but a runtime
> definition\n of the symbol was not found.\nrtld:
>
> 0712-001 Symbol dav_get_locktoken_list was referenced\n from module
> /u01/weblogic/subversion/Apache/modules/mod_dav_svn.so(), but a runtime
> definition\n of the symbol was not found.\nrtld:
>
> 0712-001 Symbol dav_xmlns_add was referenced\n from module
> /u01/weblogic/subversion/Apache/modules/mod_dav_svn.so(), but a runtime
> definition\n of the symbol was not found.\nrtld:
>
> 0712-001 Symbol dav_register_provider was referenced\n from module
> /u01/weblogic/subversion/Apache/modules/mod_dav_svn.so(), but a runtime
> definition\n of the symbol was not found.\n\t0509-021 Additional errors
> occurred but are not reported.
>
>
Received on Sun Mar 19 22:42:05 2006

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.