[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Ant question

From: Patrick Burleson <pburleson_at_gmail.com>
Date: 2006-02-23 22:36:42 CET

On 2/23/06, Res Pons <pons32@hotmail.com> wrote:
> For some odd reason I cannot get or post questions to the Apache Ant forum,
> so sorry to post here until I get it resolved.
>
> I do an antcall to another target within the same build file. The
> destination target has a property whose value I'm interested in. I echo the
> value within that target to make sure it has a value, lo & behold, it does!
> But when I try to reassign or even use the original value in the source
> target where it was called from...it has a null value. For God's sake, I'm
> within the same build file and I cannot even echo its value one the antcall
> completes. What am I doing wrong? Please bare in mind that I do not wish
> to use the buildnumber ant element to increment a value BUT I would like to
> load a property file and to use its values.
>

Why did you sent this to the Subversion mailing list? This list has
nothing to do with Ant, and your Ant problem doesn't even appear to
involve SVN. Maybe you meant to send this to an Ant list?

Patrick

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Thu Feb 23 22:38:35 2006

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.