[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: Can I run mod_dav_svn 1.3.0 compiled against apache 2.0.54 against apache 2.0.55?

From: Malheiro Luis <luis_malheiro_at_yahoo.com>
Date: 2006-02-06 12:04:19 CET

Thanks for the help. At least now I know it isn't a
version problem. I tryed the Dependency Walker to find
some missing DLL, but it reported nothing.

If I find the problem I'll report back.

Thanks!
Luis

--- Clint Stotesbery <cstotes@hotmail.com> wrote:

> Lieven,
> I used mod_dav_svn from Subversion 1.3.0 on Apache
> 2.0.55 without any issues. If you do a Google search
> for your error message it appears that mod_dav_svn
> might be having problems finding all its
> dependencies. The only problems I experienced with
> using Apache 2.0.55 were related to the Apache LDAP
> authentication module and the third party SSPI
> module. They wouldn't work correctly with 2.0.55 so
> I had to go back to 2.0.54. A third party LDAP
> module worked fine with both 2.0.54 and 2.0.55
> though.-Clint
>
>
>
> > From: lgo@mobsol.be> To: luis_malheiro@yahoo.com;
> users@subversion.tigris.org> Date: Wed, 1 Feb 2006
> 21:14:57 +0100> Subject: RE: Can I run mod_dav_svn
> 1.3.0 compiled against apache 2.0.54 against apache
> 2.0.55?> > Luis, > > I used the binaries
> mod_authz_svn.so & mod_dav_svn.so distributed with >
> svn-1.3.0-setup.exe from the Subversion website,
> they work fine with > apache 2.0.55.> > Lieven.> >>
> -----Original Message----->> From: Malheiro Luis
> [mailto:luis_malheiro@yahoo.com] >> Sent: dinsdag 31
> januari 2006 21:12>> To:
> users@subversion.tigris.org>> Subject: Can I run
> mod_dav_svn 1.3.0 compiled against apache >> 2.0.54
> against apache 2.0.55?>> >> >> Hi! I never would try
> this if I had managed to find the right >> binaries,
> but I couldn't. So my question is:>> Can I run
> mod_dav_svn 1.3.0, compiled against apache 2.0.54,
> >> against apache 2.0.55?>> >> Is it possible that
> it is the reason why I'm getting the >> following
> message? (a win32 box, btw)>> >> Can't locate API
> module structure `mod_dav_svn' in file >>
> C:/Arquivos de programas/Apache>>
> Group/Apache2/modules/mod_dav_svn.so: No error>> >>
> Thanks for any help!>> Luis>> >> >>
>
--------------------------------------------------------------------->>
> To unsubscribe, e-mail:
> users-unsubscribe@subversion.tigris.org>> For
> additional commands, e-mail:
> users-help@subversion.tigris.org>> >> -->> No virus
> found in this incoming message.>> Checked by AVG
> Free Edition.>> Version: 7.1.375 / Virus Database:
> 267.14.25/246 - Release >> Date: 30/01/2006>> >> > >
> -- > No virus found in this outgoing message.>
> Checked by AVG Free Edition.> Version: 7.1.375 /
> Virus Database: 267.14.25/247 - Release Date:
> 31/01/2006> > > >
>
--------------------------------------------------------------------->
> To unsubscribe, e-mail:
> users-unsubscribe@subversion.tigris.org> For
> additional commands, e-mail:
> users-help@subversion.tigris.org>
>
_________________________________________________________________
> Express yourself instantly with MSN Messenger!
> Download today it's FREE!
>
http://messenger.msn.click-url.com/go/onm00200471ave/direct/01/

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Mon Feb 6 12:06:17 2006

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.