[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Directory is not a working copy, on commit?

From: Murray _at_ PlanetThoughtful <_at_>
Date: 2005-12-27 15:06:38 CET

On 27/12/2005 11:01 PM, Andy Levy wrote:
> On 12/27/05, Murray @ PlanetThoughtful <lists@ulblog.org> wrote:
>
>> Hello All,
>>
>> I think I may have stuffed up my repository.
>>
>> Today I upgraded my local copy of wordpress, which I have been using
>> subversion to version control as I tweak it prior to releasing to my web
>> host. In doing so, it seems that I have caused subversion to have a
>> nervous breakdown as to the state of the repository.
>>
>> When I try to commit (using SVN 1.2.3, TotoiseSVN 1.2.6, on WinXP SP2) I
>> get the error: wp-admin is not a working copy.
>>
>> This is one of a number of directories and files I replaced using a copy
>> operation.
>>
>> Is there any way to resolve this issue, without losing the upgrade
>> changes I made today?
>>
>
> When you "replaced" things, did you overwrite/modify/destroy the .svn
> directories?
>
Ah, yes, I probably did, come to think of it. I do have a zip of the
entire project prior to the upgrade available. It's going to be a little
bit of a pain restoring the files, then copying the upgrades back across
them, but I *can* do it.

Much warmth,

Murray

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Tue Dec 27 15:09:55 2005

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.