[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Windows domain authentication error

From: Deepak Balasubramaniam <deepakbalasubramaniam_at_gmail.com>
Date: 2005-12-07 21:51:14 CET

Hi Kyle,
    Thanks for replying. I tried using the format you specified but still i
get the same error.

Regards,
Deepak

On 12/7/05, Kyle Kline <kyle.kline@gmail.com> wrote:
>
> if the name of your repo is truly svntest, then the perm entry should look
> like this:
> [svntest:/]
> Deepak.B = rw
>
>
> On 12/7/05, Deepak Balasubramaniam <deepakbalasubramaniam@gmail.com>
> wrote:
> >
> > Hi All,
> > We are currently in the process of migrating our Version management
> > from VSS to SVN. I was trying to setup the windows domain authentication for
> > SVN and followed all the steps mentioned at
> > http://www.subversionary.org/sspidomainauth. But when i try to access
> > the repository i get an Authenticantion denied error. I have given the info
> > from apache error.log below. We have installed apache 2.0.55 and SVN
> > 1.2.3 .
> >
> > The entry i have in apache conf file is:
> >
> > <Location "/test">
> > dav svn
> > SVNPath "d:/svntest"
> >
> > # our user authentication policy
> > AuthName "SVN Server"
> > AuthType SSPI
> > SSPIAuth On
> > SSPIAuthoritative On
> > SSPIDomain nazcasolutions
> > SSPIOfferBasic on #let non-IE clients authenticate
> > #SSPIOmitDomain On # keep domain name in userid string
> > # passed down to mod_authz_svn
> > Require valid-user # A Require directive may? prevent userid
> > # strings from being passed down to
> > mod_authz_svn
> >
> > # our access control policy enforced by mod_authz_svn
> > AuthzSVNAccessFile "d:/svndav/svnaccess.conf"
> >
> > </Location>
> >
> > The entry i have in svnaccess.conf file is:
> >
> > [test]
> > Deepak.B = rw
> > The error i get in error.log is:
> > [Wed Dec 07 12:31:12 2005] [notice] Apache/2.0.55 (Win32) SVN/1.2.3
> > DAV/2 mod_auth_sspi/1.0.3 configured -- resuming normal operations
> > [Wed Dec 07 12:31:12 2005] [notice] Server built: Oct 9 2005 19:16:56
> > [Wed Dec 07 12:31:12 2005] [notice] Parent: Created child process 3732
> > [Wed Dec 07 12:31:12 2005] [notice] Child 3732: Child process is running
> > [Wed Dec 07 12:31:13 2005] [notice] Child 448: Released the start mutex
> > [Wed Dec 07 12:31:13 2005] [notice] Child 3732: Acquired the start
> > mutex.
> > [Wed Dec 07 12:31:13 2005] [notice] Child 3732: Starting 250 worker
> > threads.
> > [Wed Dec 07 12:31:14 2005] [notice] Child 448: Waiting for 250 worker
> > threads to exit.
> > [Wed Dec 07 12:31:14 2005] [notice] Child 448: All worker threads have
> > exited.
> > [Wed Dec 07 12:31:14 2005] [notice] Child 448: Child process is exiting
> > [Wed Dec 07 12:48:05 2005] [error] [client 10.1.1.102] Access denied:
> > 'nazcasolutions\\Deepak.B' PROPFIND test:/trunk
> >
> >
> > I also tried using different combinations of lower and upper cases for
> > username and domain. But none of them worked.
> > Can someone please help me with a resolution?
> >
> > Thanks and Regards,
> > Deepak
> >
> >
> >
> >
> > --
> > Deepak Balasubramaniam
> > 408-571-9196
> > ____________________________________________________________
> > "Experience is the name everyone gives to their mistakes." --Oscar Wilde
> > ____________________________________________________________
> >
> >
>
>

--
Deepak Balasubramaniam
408-571-9196
____________________________________________________________
"Experience is the name everyone gives to their mistakes." --Oscar Wilde
____________________________________________________________
Received on Wed Dec 7 21:54:33 2005

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.