[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Weird SVN Auth issue -- Using Radius?

From: James Richardson <jrichardson_at_x-iss.com>
Date: 2005-12-07 17:12:48 CET

Ok, now this is just weird.

First of all, I got rid of the DocumentRoot variable from the virtual
host and it had no change.

I then decided to go back to square one. Initially I installed
mod_auth_radius (so I can [eventually] authenticate my SVN users from my
radius server) I was not currently using the radius module in the
virtual host, but it was still being loaded. I removed the Loading and
config for the radius module and now it appears to work.

Is anyone else doing radius authentication with SVN? If so, what are the
best practices?

Thanks,

On Tue, 2005-12-06 at 22:53 +0000, Phil Endecott wrote:
> > DocumentRoot /var/www/html
>
> Do you really want that there?
> I think that this makes the <Directory /var/www/html> rules from earlier
> in the file apply, and I think Apache doesn't do what I wanted in
> relation to the relative priority of <Directory> and <Location> sections
> in this context. Try getting rid of it.
>
> --Phil.
>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
> For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
>

-- 
===================================
James T. Richardson, Jr.
eXcellence in IS Solutions, Inc.
jrichardson@x-iss.com
-----------------------------------
Office: 713-862-9200
Voicemail: 713-339-7226
Fax: 713-586-3224
===================================
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Wed Dec 7 17:21:19 2005

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.