[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: Re: Weird SVN Auth issue

From: James Richardson <jrichardson_at_x-iss.com>
Date: 2005-12-06 23:33:14 CET

Thanks,

I tried that and it has no effect. :(

On Tue, 2005-12-06 at 17:10 -0500, Rob van Oostrum wrote:
> AFAIK, when using NameVirtualHost, you need at least one VirtualHost
> without a ServerName (to make it the default). If you don't have that,
> your named VirtualHost will not work correctly.
>
> Adding this should be enough:
>
> <VirtualHost *:80>
> </VirtualHost>
>
>
> Cheers
> Rob
> -----Original Message-----
> From: James Richardson [mailto:jrichardson@x-iss.com]
> Sent: Tuesday, December 06, 2005 4:49 PM
> To: Frank Gruman
> Cc: Subversion Users
> Subject: Re: Weird SVN Auth issue
>
>
> On Tue, 2005-12-06 at 16:26 -0500, Frank Gruman wrote:
> > What is your LISTEN value set to in your configuration file. I get a
> > feeling it is something simple that we can't see. Is it possible to
> > share your config file?
>
> My httpd.conf file is attached and yes the default non-virtual host is
> listening on port 80. However that server is not handling the requests,
> as I would see it pop up in that servers log files.
>
> Please let me know what you can recommend from the config file.
>
> Thanks,
>
>

-- 
===================================
James T. Richardson, Jr.
eXcellence in IS Solutions, Inc.
jrichardson@x-iss.com
-----------------------------------
Office: 713-862-9200
Voicemail: 713-339-7226
Fax: 713-586-3224
===================================
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Tue Dec 6 23:42:34 2005

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.